Hur loggar jag in på hemsidan?

Hej!

Jag vill logga in på min sida på er hemsida men när jag försöker säger den att det är fel inloggningsuppgifter? Hur gör jag för att kunna logga in?

Josefine

Kommentarer

• Hej Josefine,

Tack för frågan! 😀

När du gjorde ditt första köp hos oss så skickades det ett mail till dig med inloggningsuppgifter, det är dessa du ska använda för att logga in. Om du inte har kvar det mailet så är det bara att trycka på "Glömt lösenord" och skicka efter ett nytt så kommer nya inloggningsuppgifter mailas till dig. Glöm inte att kontrollera så att du använder samma emailadress som när du gjorde ditt första köp 😊👍

Camilla

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.