Till senaste kommentaren

Jag vill returnera min order, hur gör jag?

Hejsan,

Jag köpte några handtag av er för ett tag sedan och tyvärr passa de inte och jag vill därför returnera produkterna och undrar hur jag ska gå tillväga?

Tack på förhand 😊
Josefine

Kommentarer

• Hej Josefine 😊

Tråkigt att handtagen inte passa men det är sånt som händer. Att göra en retur hos oss är verkligen enkelt. Med alla våra order skickar vi med en returfolder där vi enkelt beskriver de olika stegen i returprocessen. Vi har även skrivit ut de olika stegen här nedan.

Hur du registrerar och skickar din retur:
    1. Börja med att logga in på din sida genom att klicka på gubben på vår hemsida.
    2. Klicka på retur
      • Välj den order du vill returnera.
      • Välj vilka produkter du vill returnera. Ange antal och orsak.
      • Lämna ett meddelande om du önskar.
      • Klicka på fortsätt och sedan är du klar!
    3. Du kommer därefter att få ett email som bekräftar att din retur har registrerats. Du får även ett mail med en returfraktsedel som du skriver ut och sedan klistrar på paketet för att sedan lämna sedan in paketet på samma utlämningsställe som du hämtade ut det på.
    4. Du kan sedan följa din retur genom spårnings numret du får vid inlämnat paket. Sedan sker återbetalningen när det har anlänt och hanterats hos oss.
    OBS! För att din retur ska bli godkänd måste du registrera din retur via vår hemsidan innan du skickar tillbaka paketet.

Som en del i vår miljöpolicy erbjuder vi inga fria returer utan det tillkommer en returkostnad på 59kr som dras av beloppet som krediteras för din retur.
    Anders

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.